Uročena

Uročena - Elizabeth Lowell | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Lowell
DIMENZIJA
9,42 MB
IME DATOTEKE
Uročena.pdf
ISBN
3184035754688

OPIS

Simon Zvesti si je prisegel, da se ne bo nikoli zaljubil, kajti ljubezen bojevnika oslabi. S prelepo Ariane se bo tako poročil iz dolžnosti, to pa je tudi vse. A ko jo prvič zagleda, se v njem zdrami vse prej kot zgolj občutek dolžnosti. Ariane se v Anglijo podaja po izdaji, ki jo je skoraj pokončala. Mladenka si ne želi nobenega moškega in nikomur ne zaupa, o njenem gorju pa govorijo le žalobne melodije, ki jih izvablja iz svoje lire. S Simonom se poroči brez želje po zakonskih dolžnostih. Njun zakon naj bi Spornim deželam zagotovil mir, toda zgolj poroka ne bo dovolj. Simon mora Ariane poučiti o strasti, ona mora njega poučiti o zaupanju. In oba se morata prepustiti opojnemu uroku ljubezni … sicer jima grozi smrt. »Čisti užitek ... prečudovito, čarobno, čustveno in čutno.« - Romantic Times »Prevzemajoče ... čutni prizori so vroči.« - Publishers Weekly

Treba jo je bilo tepsti z lipovo vejo, tako je bila tepena tudi tista čarovnica, ki je živino uročila. Nekoč je bila lipova vejica obramba proti vsem zlim duhovom in je prinašala hiši blagoslov.

Simon Zvesti si je prisegel, da se ne bo nikoli zaljubil, kajti ljubezen bojevnika oslabi. S prelepo Ariane se bo tako poročil iz dolžnosti, to pa je ... Uročena Dravska vila obtičala v ladjedelnici Včeraj zjutraj bi morali - z več kot dvoletno zamudo - v Dravo spustiti turistično ladjo, ki bi prevažala potnike med Lentom in Mariborskim otokom.

POVEZANE KNJIGE