Tudi punce vlogajo. Hermiona se zvrne!

Tudi punce vlogajo. Hermiona se zvrne! - Emma Moss | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emma Moss
DIMENZIJA
8,5 MB
IME DATOTEKE
Tudi punce vlogajo. Hermiona se zvrne!.pdf
ISBN
3021322409842

OPIS

Hermionino življenje je prava katastrofa ... Njeni starši se ločujejo, zato doma ni niti najmanj prijetno. Na srečo jo čaka šolski smučarski izlet, ki se ga nadvse veseli. Punce z vlogerskega kanala Tudi punce vlogajo na izlet seveda vzamejo kamere in navdušeno snemajo vloge o vsem po vrsti - o pakiranju, vožnji z avtobusom in o tem, kako se obleči za bele strmine. Toda smučanje ni tako preprosto, kot se zdi! Hermiona se kmalu znajde v težavah in nujno potrebuje rešitelja. Se bo počitniška zabava končala, še preden se je zares začela?

Imam punco, s katero sem že v zvezi 4 leta. Star sem 24 punca pa 22, oba sva še študenta.

Se pravi, da tud ce pravzaprav ne zelijo odgovorit "pozitivno"so navadno vesele taksnega povabila. Ce nc druzga, je to za njihovo samozavest fino. Tudi punce vlogajo.

POVEZANE KNJIGE