Temačni mož

Temačni mož - Jens Henrik Jensen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jens Henrik Jensen
DIMENZIJA
9,66 MB
IME DATOTEKE
Temačni mož.pdf
ISBN
9723294016990

OPIS

Vojni veteran Niels Oxen se sredi zapuščene ribogojnice na Jutlandiji bori s svojimi demoni. Odkar ima v lasti obremenilni video posnetek pravosodnega ministra in zaupne dokumente o obstoju danskega tajnega združenja, imenovanega danehof, živi v stanju stalne pripravljenosti. Skrivnosti so ga do zdaj ohranjale pri življenju, lahko pa ga vsak trenutek stanejo glave. Oxen je tako odmaknjen od sveta, da sploh ne ve za umor Malteja Bulbjerga, največjega strokovnjaka za danehof, dokler ga iz skrivališča ne zbeza uslužbenka PET Margrethe Franck. S Franckovo sta pred slabim letom sodelovala pri skrivnostnem primeru obešenih psov, v katerega se je Oxen nehote zapletel. Zdaj danehof nekdanjemu vojaku ostrostrelcu naprti umor in zoper njega sproži veliko iskalno akcijo. Oxena iščeta tudi policija in PET. Nekateri bi mu radi pomagali, drugi bi ga radi utišali za zmeraj. Kdo je njegov prijatelj in kdo sovražnik? Z Margrethe Franck se ponovno združita v boju proti temačnim možem, toda danehof ju zvabi naravnost v past ... Vojni veteran ima samo dve možnosti: da se preda – ali pa napade.

Po neuradnih informacijah medijev naj bi bil med pridržanimi prvi mož NLB Janko Medja, kriminalisti pa naj bi preiskovali tudi prvega nadzornika NLB Franceta Arharja. Risanka Sneženi mož in snežni kuža, je nastala 30 let po risanki Sneženi mož. V hišo se vseli nova družina - mama z dečkom, ki mu kmalu po tem umre kuža.

skrivna dirka - tyler hamilton zadnji komentarji. onlinebest best na ... "Kot en mož smo bili pripravljeni stati na braniku domovine," je poudaril, a dodal, da v politiki žal ni bilo tako.

POVEZANE KNJIGE