Svet osamljenih tujcev

Svet osamljenih tujcev - Anton Jamnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anton Jamnik
DIMENZIJA
11,56 MB
IME DATOTEKE
Svet osamljenih tujcev.pdf
ISBN
7282749006593

OPIS

Knjiga Svet osamljenih tujcev je delo, ki upošteva najnovejše raziskave na področju etike, politične filozofije ter drugih področij družboslovja in humanistike. Prav Jamnikove raziskave, predavanja in članki, objavljeni po svetu v zadnjih desetih letih, zagotavljajo obravnavani tematiki svežino. Argumentirana analiza in novo ovrednotenje vprašanja liberalizma, kot ga doživlja sodobni človek predvsem v ZDA in Evropi pa tudi v globalnem svetu, bosta bralca nagovorila ter ga spodbudila k poglobljenemu osebnemu razmišljanju in dialogu, potrebnem za preseganje prevladujočih negativnih vzorcev življenja v današnjem času. Avtor nas vse spodbuja, da se soočimo s ključnim izzivom, da na novo ovrednotimo svojo identiteto v okviru sveta, ki se je spremenil v globalno vas.

Razvrsti po Press enter to collapse or expand the menu. Ponastavi Jezik.

izd. Svet osamljenih tujcev : komunitarna in postmoderna kritika liberalizma / Anton Jamnik ; [spremne besede Boštjan Žekš, Ali Žerdin, Manica J. Ambrožič].

POVEZANE KNJIGE