Svet brez konca

Svet brez konca - Ken Follett | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ken Follett
DIMENZIJA
4,81 MB
IME DATOTEKE
Svet brez konca.pdf
ISBN
6606387479478

OPIS

"Monumentalna mojstrovina, polna spletk, izdajstev in strasti." - Publishers Weekly Dve stoletji po koncu gradnje prečudovite gotske katedrale v srednjeveškem Kingsbridgeu se stolnica in pripadajoči samostan znova znajdeta v središču spletk. Potomci družin, ki smo jih dodobra spoznali v Stebrih zemlje, se v prizadevanju za razvoj mesta in družbeni napredek zoperstavijo pohlepni in pogoltni oblasti, in pred nami se odvrtijo napete osebne zgodbe, ki temeljijo na resničnem zgodovinskem ozadju. Ken Follett je izjemen angleški pisatelj vohunskih in zgodovinskih romanov (v slovenščini smo nazadnje brali trilogijo Stoletje: Propad velikanov, Svetovna zima, Rob večnosti), ki je po vsem svetu zaslovel s trilogijo Kingsbridge. Po prvi knjigi Stebri zemlje je 18 let pisal nadaljevanje Svet brez konca, mojstrsko srednjeveško pripoved, ki je osvojila že milijone bralcev.

23.55 TVS 1. Prior Godwyn krajanom vsili svoja stroga verska prepričanja.

Nekoč neznaten Kingsbridge se je v 14. stoletju po zaslugi tistih, ki so navkljub številnim oviram zgradili katedralo, razvil v veliko i. Svet brez konca : druga knjiga trilogije Kingsbridge.

POVEZANE KNJIGE