Rišemo črke

Rišemo črke - Tanja Cappell | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanja Cappell
DIMENZIJA
5,19 MB
IME DATOTEKE
Rišemo črke.pdf
ISBN
8370416194169

OPIS

Dlje ko strmimo v elektronske zaslone in s prsti drsimo po tipkovnicah, bolj hrepenimo po nečem bolj oprijemljivem. In znova posegamo po papirju, tradicionalnih pisalih in že nekoliko pozabljenih tehnikah lepopisja. Hand lettering, ročno izpisovanje privlačnih napisov, s katerimi si polepšamo bivalno in delovno okolje, je v zadnjih letih postalo izjemno priljubljeno. Priljubljena nemška črkorisarka Tanja Cappell (@frauhoelle) je pripravila priročnik, ki bo tudi popolnim začetnikom utrl pot do lepih črk in ličnih napisov po lastnem okusu.V njem boste našli:- nujno znanje o ročnih pisavah in ustreznih pripomočkih vaje za razvijanje ročne spretnosti,- tehnike risanja črk s svinčnikom, flomastrom, kredo, navadnim in nalivnim čopičem (brush pen) ter kaligrafskim peresom,- navodila za digitalizacijo ročno izrisanih črk in ustvarjanje črk s tabličnim računalnikom,- 15 predlogov za okraševanje predmetov z napisi črtovja za vadbo in črkorisne predloge na priloženih plakatih,- »Lepopisni leksikon«, ki vam z 2 velikima plakatoma za kopiranje zagotavlja uspešno delo in občutek zadovoljstva.

Peter Svetina Možnost B. Sheryl Sandberg , Adam Grant ... To pomeni, da črke in številke pišemo v skladu z določenimi pravili, ki jim rečemo standardi.

Mi rišemo. Na licu mesta ustvarjamo grafične zapiske dogodkov in sestankov. Črke in glasovi slovenskega knjižnega jezika 2.

POVEZANE KNJIGE