Privlačna Rain

Privlačna Rain - K. A. Tucker | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
K. A. Tucker
DIMENZIJA
8,88 MB
IME DATOTEKE
Privlačna Rain.pdf
ISBN
3715552147580

OPIS

Bistro, seksi, napeto branje ... Najboljši roman K. A. Tucker doslej! Luke Boone ne ve natančno, s čim se ukvarja njegov stric Rust. Ve pa, da si sam želi avtomobile, denar in ženske. In vse kaže, da bo končno to vse tudi dobil. Ko mu stric odškrne vrata v nekoliko drugačen posel, Luke stopi v svet, v katerem se mu ponuja na tone priložnosti in denarja. Posel ni ravno legalen, vendar si Luke ne dela skrbi zastran tega. Še zlasti zato, ker se znajde za volanom porscheja 911 in v središču pozornosti privlačne Rain. Clara Bertelli je na vrhuncu kariere – stara je 26 let in je ena izmed najuspešnejših tajnih agentk v Washingtonu. Pravkar so ji dodelili primer, ki bi jo lahko izstrelil v karierne višave, o katerih lahko vsak kriminalist samo sanja. Razkrinkala naj bi namreč eno izmed najbolj razvpitih kriminalnih mrež za krajo avtomobilov na zahodni obali. Zaradi tega se mora skriti pod skrbno ustvarjeno krinko kot Rain Martines. Njena tarča? 24-letni nečak glavnega akterja, za katerega se zdi, da je že zakorakal po stričevih stopinjah. Clara zdrsne v udobje bajno bogatega življenja in v objem svoje zelo privlačne in očarljive tarče. Kaj kmalu se meja med dobrim in zlim začne megliti. Ali bo ohranila zdrav razum? Si to sploh še želi?

Tucker - 10€ ODREŠITEV - Jessica Sorensen - 5€ ČAROBNOST V TEBI - Johanna Lindsey - 8€ MISLIM, DA TE LJUBIM - Allison Pearson - 6€ VOJVODINJA PONOČI - Eloisa James - 6€ NIKOLI NI LJUBI BOJEVNIKA - Maya Banks - 8€ TIGROVA ŽENA - Tea Obreht - 9€ HUDIČ SE POROČI - Gaelen Foley ... Največja slovenska spletna trgovina z več kot 300.000 artikli. Ugodni in varni nakupi z dostavo na dom ali prevzemom v prevzemnih mestih po Sloveniji. Več: K.A.

Zaradi tega se mora skriti pod skrbno ustvarjeno krinko kot Rain Martines. In vse kaže, da bo končno to vse tudi dobil. Ko mu stric odškrne vrata v nekoliko drugačen posel, Luke stopi v svet, v katerem se mu ponuja na tone priložnosti in denarja.

POVEZANE KNJIGE