Poslednji Mohikanec

Poslednji Mohikanec - James Fenimore Cooper | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Fenimore Cooper
DIMENZIJA
8,34 MB
IME DATOTEKE
Poslednji Mohikanec.pdf
ISBN
9280852892602

OPIS

Trilogija Ostrostrelec, Stezosledec in Poslednji Mohikanec nas popelje v Severno Ameriko, v drugo polovico 18. stoletja, ko so se Francozi in Angleži tam bojevali za prevlado. Po indijanskih zgodbah iz knjig J. F. Coopra je posnetih več filmov, v stripu pa se je s to zanimivo tematiko preizkusil tudi Miki Muster.

With Daniel Day-Lewis, Madeleine Stowe, Russell Means, Eric Schweig. Three trappers protect the daughters of a British Colonel in the midst of the French and Indian War. Zadnji pripadniki izumirajočega indijanskega plemena Mohikancev, Uncas, njegov oče Chingachgook ter njegov posvojeni polbeli brat Hawkeye, živijo v miru z britanskimi kolonialisti. This video may include content that is owned or licensed by CS Type: Audio content.Many stories were written about Native Americans, called also Indians,but... Poslednji Mohikanec The Last of the Mohicans.

Pa nisem, megane RS je namreč kljub ostri konkurenci še vedno eden najboljših cestnih gladiatorjev. Franc Heber je specialist splošne medicine in opravlja svoj poklic že več kot štirideset let. Za svoje bolnike skrbi tako, kot so počele generacije zdravnikov pred njim: od mladih nog do smrti.

POVEZANE KNJIGE