Pet prašičkov

Pet prašičkov - Agatha Christie | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agatha Christie
DIMENZIJA
11,20 MB
IME DATOTEKE
Pet prašičkov.pdf
ISBN
6308487723376

OPIS

Agatha Christie (1890–1976) upravičeno nosi naziv najbolj brane pisateljice detektivskih romanov na svetu. Mojstrski zapleti so še vedno privlačni in vabljivi za vse ljubitelje dobrih kriminalk, predvsem zaradi pisateljičinega edinstvenega sloga. Njeni romani so navdihnili številne filmske in televizijske priredbe z neprekosljivima junakoma Herculom Poirotom in Jane Marple. Za Carlo Lemarchant bi moral biti enaindvajseti rojstni dan čas praznovanja, veseliti bi se morala poroke in novega življenja. Vendar takrat izve, da je posvojena, saj je njena prava mama zastrupila moža in komaj leto dni zatem umrla v zaporu. Carlino darilo ob polnoletnosti je pismo, ki ga je mati pustila zanjo in ji v njem zagotovila, da je nedolžna. Dekle je odločeno, da opere materino ime, zato se obrne na Hercula Poirota. Detektiv sprejme primer in se sreča z vsemi, ki so se z žrtvijo, slovitim slikarjem, družili tistega usodnega dne: borznim posrednikom, njegovim bratom, damo iz visokih krogov, guvernanto in mlado arheologinjo …

Prašiček, ki leži na hrbtu, je vreden 3 točke, pujsek, ki leži na boku, pa je vreden 1 točko. Igralec, ki prejme največ točk, je zmagovalec. PET PRAŠIČKOV Za Carlo Lemarchant bi moral biti enaindvajseti rojstni dan čas praznovanja.

2020, 14.18 Slišali so cviljenje, okoli luknje pa je bilo vse potacano in polno iztrebkov. Očitno jih je mama svinja iskala, gledala in klicala, pa nikakor ni mogla do njih.

POVEZANE KNJIGE