Ne

Ne - Feri Lainšček | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Feri Lainšček
DIMENZIJA
8,37 MB
IME DATOTEKE
Ne.pdf
ISBN
6733943402474

OPIS

POČIVAM Ne, nimam zdaj časa. Cel dan že počivam. Se nič mi ne ljubi in tega ne skrivam. Prav nič me ne mika in nimam sploh volje. Je tudi ne rabim, brez nje mi je bolje. Lahko pa, če vztrajaš, napraviš kaj zame. Blag čaj mi pripraviš, daš vzglavnik pod rame.

Osnutek zakona, poimenovan po Floydu, med drugim določa, da bi morala zvezna vlada med policijskimi postopki prepovedati uporabo prijemov, ki lahko zadušijo ... Avstrijski kancler Sebastian Kurz je pred odhodom v Izrael napovedal spremembo strategije glede pandemije covida-19. Avstrija skupaj z nekaj drugimi državami se v prihodnje ne bo več zanašala na Evropsko unijo ter bo na področju razvoja cepiva proti covidu-19 okrepila sodelovanje z Izraelom, je napovedal. Po novem ne bodo več mogoče fiktivne prijave na naslovih, kjer sploh ni minimalnih pogojev za bivanje.

Govori o častni zadolžitvi dveh partizanskih minerjev, ki morata pripeljati tri vojne sirote iz nevarnega območja, kjer potekajo boji, na varno osvobojeno ozemlje.Minerja sta na začetku ponižana, saj sta pričakovala kakšno večjo akcijo, a se kasneje spoprijateljita z otroki, še posebej z najmlajšim ... Pa ne zato, ker slovensko-turški konzorcij pod patronatom gradbeno-medijskega barona Stojana Petriča ne bi mogel tega projekta izvesti, ampak ker ni nujno, da mu bo to uspelo v zahtevanih rokih in predvsem v pogodbenih zneskih, s katerimi je zmagal na obeh razpisih. Ne ljudem, prisluhnili so - "bogatašu"!? Kako smo bili ob 2 oziroma - oba koša za pasje iztrebke! Kocesionar je občini predlagal, občina pa je - ugodila (ljudi ni vprašala nič!).... Tega zaupanja ne moremo obnoviti, če policisti ne nosijo odgovornosti za zlorabo pooblastil in se ne spopademo s sistemskimi kršitvami in sistemskim rasizmom v policiji." Bela hiša. Osnutek zakona, poimenovan po Floydu, med drugim določa, da bi morala zvezna vlada med policijskimi postopki prepovedati uporabo prijemov, ki lahko zadušijo ... Avstrijski kancler Sebastian Kurz je pred odhodom v Izrael napovedal spremembo strategije glede pandemije covida-19.

POVEZANE KNJIGE