Naj te ujame

Naj te ujame - Manja Žugman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Manja Žugman
DIMENZIJA
11,28 MB
IME DATOTEKE
Naj te ujame.pdf
ISBN
7835680668122

OPIS

MANJINI HAIKUJI Haikuji Manje Žugman (objavila jih je v revijah Locutio, Novi Zvon in Vsesledje) spadajo v zvrst senryujev. Haiku prikazuje veduto iz narave, senryu pa veduto in človeške narave (Boris A. Novak: Oblike srca, str. 106). Pesnica pravi: /Stika z naravo že zdavnaj ne najdem več. Poti nazaj ni./ Se pa toliko bolj osredotoča na dogodke v njej sami, tako da njeni senryuji dobijo izpovedno moč. Smiljan Trobiš

T. Arhar) Naj te sonce dolgo greje te ljubezen ... Učenje s pomočjo glasbe: naj vas ujame ritem jezika! Napisal/a Sanja Struna 26.

Da vas nevihta ne preseneti in bo na koncu vse v redu. Ilustracije so pripravljene v skladu s priporočili Planinske zveze Slovenije ter Uprave RS za zaščito in reševanje.

POVEZANE KNJIGE