Kdo in kaj? Razvozlaj!

Kdo in kaj? Razvozlaj! - Ambrož Kvartič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ambrož Kvartič
DIMENZIJA
6,78 MB
IME DATOTEKE
Kdo in kaj? Razvozlaj!.pdf
ISBN
2335280055111

OPIS

Iz sličice v sličico, iz strani v stran v rimah besed in podob spodbujata neprisilno delo malih ... Kdo in kaj? Razvozlaj! Kaj napravi tak orkan, da voda z las zbeži kar stran? LACEY, Josh. Varuh zmajev.

Arhiv radijskih oddaj Ambroža Kvartiča - Prvi program Radia Slovenija; Arhiv radijskih oddaj Ambroža Kvartiča - Program ARS; Šaleški biografski leksikon Knjiga Kdo in kaj? Razvozlaj! prinaša izbor najboljših ugank Ambroža Kvartiča, ki jih sicer zadnjih nekaj let sestavlja in objavlja v reviji Ciciban. Knjigo, še eno iz zbirke Čebelica, je z ilustracijami opremil Igor Šinkovec. Ambrož Kvartič - oglejte si vse knjige na Emka.si, Kdo in kaj? Razvozlaj!... Recenzija Bukla.

POVEZANE KNJIGE