Kam skriti leva za božič

Kam skriti leva za božič - Helen Stephens | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helen Stephens
DIMENZIJA
8,48 MB
IME DATOTEKE
Kam skriti leva za božič.pdf
ISBN
1295271769442

OPIS

»Leva ne moreš vzeti s seboj na vlak,« je rekla mama. Ko gre družina za božič od doma, mora Iris svojega leva pustiti doma. Lev ne prenese pogleda na žalostno Iris, zato se odloči, da se bo prikradel zraven. Konec koncev – saj za leva ne more biti tako težko, da se skrije za božič.

Ko gre družina za božič od doma, mora Iris svojega leva pustiti doma. Lev ne prenese pogleda na žalostno Iris, zato se odloči, da se bo prikradel zraven.

Nak. Gre za zelo razširjeno prakso anonimne izmenjave daril znotraj določenih skupnosti (v šoli, na delu itd.), kjer sodelujoči naključno izberejo ime človeka, ki ga bodo obdarovali. Gre za to prispodobo napredka in razvoja v naslednjem letu," je pojasnil Bogataj.

POVEZANE KNJIGE