Kako osvojiti markiza

Kako osvojiti markiza - Julie Anne Long | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Anne Long
DIMENZIJA
7,98 MB
IME DATOTEKE
Kako osvojiti markiza.pdf
ISBN
2462306204180

OPIS

RUMENI TISK GA KLIČE LORD LEDENI. Neusmiljeni, hladni, natančni Julian Spenser, markiz Dryden, izbira le najboljše – pa če gre za obleke, konje ali pa ženske. In zdaj je našel popolno nevesto, katere dota mu bo pomagala obnoviti zapravljeno družinsko premoženje in mu končno prinesla mir: to je prelepa dedinja Lisbeth Redmond. POIGRALA SE BO Z OGNJEM … A le eno nepozabno srečanje z Lisbethino nekdanjo učiteljico Phoebe Vale markizu spodnese tla pod nogami. Tiha mladenka z navihanim nasmeškom in pronicljivim umom, ki se kosa z njegovim, je prva, ki pod njegovo ledeno fasado vidi ognjevitega moškega. Neustavljivo se privlačita, kar jima povzroča muke in ju spravlja v nevarnost, kajti če bi se prepustila strasti, bi s tem ogrozila vse, kar sta si od nekdaj želela.

Ročna kotna žaga. Podpora uporabnikom ... Kaj vse sem storila za vojvodo, zbirka Pennyroyal Green, avtorica Julie Anne Long. Julie Anne Long knjige: najboljše avtorja (Nevarnost naslade, Ljubimec brez primere, Vse od predaje, Poljubila sem grofa, Kaj vse sem storila za vojvodo, Kako osvojiti markiza) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. www.k8dizajn.si Roletarstvo Berčan se po celotni Sloveniju ukvarja z montažo tend, markiz, senčil in notranjih žaluzij.

Org. naslov: How the Marquess Was Won * * * 14 vote.

POVEZANE KNJIGE