Jutta Heim

Jutta Heim - Immanuel Mifsud | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Immanuel Mifsud
DIMENZIJA
6,41 MB
IME DATOTEKE
Jutta Heim.pdf
ISBN
2718911882084

OPIS

Roman Jutta Heim se osredinja na egocentričnega malteškega igralca, ki ga karakterizirajo uspešna kariera na odru, aktivno spolno življenje, a tudi vse bolj naraščajoče nezadovoljstvo s samim seboj. Po prisilni upokojitvi zaradi zdravstvenih težav in po smrti dolgoletne ljubice bi rad ponovno vzpostavil čustvene vezi s hčerjo, sestro in partnerico, a se tudi pomiril s svojo preteklostjo, v kateri je pomembno vlogo odigrala Jutta Heim, natakarica, ki jo je leta 1980 spoznal v Vzhodnem Berlinu in z njo preživel noč in ki ji je skozi trideset let pošiljal pisma, na katera pa mu ni nikoli odgovorila. O avtorju Immanuel Mifsud (1967), predavatelj na Univerzi na Malti, je vodilna oseb¬nost malteške književnosti. Objavil je več proznih in pesniških knjig. Za svoje delo je prejel številne nagrade, med drugim evropsko nagrado za književnost (2011) in nacionalno knjižno nagrado za prozo (2014).

SKU: 978-99932-7-504-6 Categories: Best Sellers, Language & Literature Tags: award winning, Novels in Maltese, rumanzi. Description Additional information Description.

From 2009 to 2013 Professor Jutta Heim was the Chief Scientific Officer of Evolva SA with responsibility for all Synthetic Biology and metabolic engineering work for the production of new or known natural products. View the profiles of people named Jutta Heim. Join Facebook to connect with Jutta Heim and others you may know.

POVEZANE KNJIGE