Joga za ženske po metodi iyengar

Joga za ženske po metodi iyengar - Urška Božič Križaj | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urška Božič Križaj
DIMENZIJA
3,47 MB
IME DATOTEKE
Joga za ženske po metodi iyengar.pdf
ISBN
7662756163452

OPIS

Urška Božič Križaj je, kot pravi, čisto navadna ženska. Tudi njo je življenje premetavalo in oporo je odkrila v jogi. Šolala se je pri B. K. S. Iyengarju, enem največjih jogijskih učiteljev, in njegovih učencih, svoje znanje pa nenehno izpopolnjuje. Joga za ženske po metodi iyengar je prilagojena spreminjajočim se potrebam žensk med mesečnim ciklom in v življenju nasploh. Pričujoči priročnik vam ponuja: - spoznavanje z jogo in metodo iyengar,- natančen opis položajev, od osnovnih do naprednejših, in njihovih koristi,- napotke za prilagojene različice, saj je vselej treba prisluhniti telesu,- zaporedja položajev za dobro počutje, energijo, telesno moč, uravnan mesečni cikel, blaženje PMS, nosečnost, poporodno obdobje,- nežno spodbudo za premagovanje tesnobe, odvisnosti, žalosti,- vadbo nadzora diha (pranajama) za še bogatejše izkušanje joge. Skozi osebno izkušnjo in preizkušnje nam priznana slovenska učiteljica joge za odrasle in otroke razkrije svojo zgodbo o strasteh, pasteh, raziskovanjih in luči na koncu predora. Daruje nam orodja za zdravje telesa, duše in uma ter nas vabi, da se ji na poti joge pridružimo.

otroci in joga JOGA ZA ŠOLARJE TOR 16.30-17.30, LJ-Šiška Ne tekmujte in ne žrtvujte svojega ženskega zdravja, da bi se v težkem položaju držali dlje. Ne poskušajte vsaj v jogi biti najboljši, edini in edini.

Popolna vrednost sama po sebi in uporabnost v odnosih z ljudmi in okoljem. Joga za ženske spoštuje hormonske cikluse v vseh fazah in izkorišča njihovo moč. Ker temelji na metodi Iyengar, ki zahteva natančno izvedbo asan, s poudarkom na pravilni postavitvi telesa, omogoča tudi skladen razvoj ter preprečuje morebitne poškodbe in je zato močno zdravilno ter terapevtsko orodje. Enako kot pri IYENGAR JOGA 1-2, le da je učitelj/ica v procesu izobraževanja za učitelja joge po metodi ijengar.

POVEZANE KNJIGE