Jaz pa nekaj vem

Jaz pa nekaj vem - Tess Gerritsen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tess Gerritsen
DIMENZIJA
9,41 MB
IME DATOTEKE
Jaz pa nekaj vem.pdf
ISBN
6242739333747

OPIS

Novi primer detektivke Jane Rizzoli in patologinje Maure Isles. Umora na različnih koncih mesta imata več skupnega, kot se zdi na prvi pogled. Žrtvi sta dobili nenavadne poškodbe, vendar vzroka smrti ni mogoče dognati. Preiskava je še posebej zahtevna in tako za Jane kot za Mauro se odvija v neprimernem času. Jane je v oporo materi, ki skuša rešiti zakon, Maura pa se spopada s skorajšnjo smrtjo svoje matere, serijske morilke Amalthee Lank. Čeprav Amalthea umira za rakom, še vedno manipulira s hčerko – in natrosi vrsto indicev o umorih, ki jih Maura in Jane preiskujeta.

Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. Včasih pa tudi jaz potrebujem odklop od vsega, da pobegnem, se napolnim z energijo in lahko grem v nove bitke. Če je moj odklop in tistih nekaj piv takšen problem, le kaj bi šele bilo, če bi se drugi morali ukvarjati z vsemi mojimi težavami.

Oprostite indiskretnosti, ampak nekaj me že dolgo bega, nehote ste dali iztočnico; v preteklem letu smo izgubili nekaj imenitnih igralcev. Imam pa še en problem, ki me tare. S sedanjim fantom nisva poročena, se bova pa kmalu.

POVEZANE KNJIGE