Igra življenja

Igra življenja - Samantha Young | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
6,37 MB
IME DATOTEKE
Igra življenja.pdf
ISBN
2010561578581

OPIS

Nora O’Brien je mislila, da je ujela svoje sanje, ko je pobegnila iz malega mesteca v Indiani, se veliko premlada poročila in se preselila na Škotsko, kjer si je našla nove prijatelje. Tri leta pozneje se v novi domovini znova počuti ujeto in obžaluje mladostno nepremišljenost. Dokler v njeno življenje ne vstopi Aidan Lennox. Starejši in izkušenejši, svetovno znan glasbeni producent, povrhu pa še neverjetno privlačen Škot ne bi smel pokazati nobenega zanimanja za Noro. Toda nekako skupaj najdeta luč, ki sta jo iskala, in njuno življenje zajameta smeh in strast, ki jima dasta moč, da igro življenja igrata naprej. Toda ko se Aidan sooči z nesrečnimi okoliščinami, nenadoma izgine iz Norinega življenja. Tako boleče izgube ni lahko preboleti, a Nora se odloči, da bo s pomočjo prijateljev šla naprej in uresničila svoje sanje. Končno začne študirati in kot igralka stopi tudi na odrske deske. Pozabi na zlomljeno srce in se bori za svoje cilje. Slišati je lahko, a nikakor ni. Ker se je namreč Aidan vrnil. In iz nekega neznanega razloga sovraži Noro. Toda med ljubeznijo in sovraštvom je zgolj tanka meja …

Avtor: Florence Scovel Shinn. Jezik: Slovenski.

Zgodovina, ki jo kao poznamo so LE in SAMO Zgodbice iz katerih se danes lahko kaj Naučimo ali pač ne.. Tisti, ki jo "oznanjajo, kličejo, se na njo zgovarjajo itd..

POVEZANE KNJIGE