Frank Einstein in električni prst

Frank Einstein in električni prst - Jon Scieszka | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jon Scieszka
DIMENZIJA
9,34 MB
IME DATOTEKE
Frank Einstein in električni prst.pdf
ISBN
3743226168075

OPIS

Tudi pri vas stanuje Einstein? Ne? Kaj potem porečete na tole: socialna omrežja za druženje, namesto kina mp4, hashtag za vse, kar je in; pod stopali hoverboard, na glavi čelada s 4k akcijsko kamero, v roki PDA, WiFi samoumeven, streaming v živo naravnost v oblak; na postelji tablica, na polici FPV kvadrokopter, v kotu 3D tiskalnik, na mizi pravkar sestavljen programabilni robot... No? Einstein! Prav takšen, kot Frank, le da ima on še laboratorij... Saj ne, da bi ne znali: volnena jopica, naelektrena dlan, iztegnjen prst in – zzzt – v prijateljev nos. Ampak Frank Einstein zna bolje: zlobnežev načrt, ulice v trdi temi, Frankov elektrostatični prst in – ZZZT – v električno napeljavo, da mesto zažari v svetlobi tisočih luči, čeprav elektrarna sploh ne deluje. Frank je pač genij; zakaj pa mislite, da ga kličejo »Einstein«? Ko gre zares, ko niti najgenialnejši izum ne pomaga več, pa celo geniji potrebujejo prijatelje. Dobre prijatelje, pa naj bodo ljudje ali roboti …

HPAOR TRTYER Frank Einstein in naj-napravka; Frank Einstein in naj-napravka. Avtor: SCIESZKA JON Illustrator: BIGGS BRIAN Prevajalec: VOJKO ŠINIGOJ.

Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Frank Einstein in antisnovni motor Grlica, 2018 SCIESZKA, Jon Frank Einstein in električni prst Grlica, 2018 SKUBIC, Andrej E. Telefon ali Tisoč stvari Mladinska knjiga, 2018 a) Kamen - Mobilni telefoni - Prijateljstvo - V otroškem leposlovju b) gore c) narava TASINATO, Anna su=znanstveniki Virtualna knjižnica COBISS+.

POVEZANE KNJIGE