Frank Einstein in električni prst

Frank Einstein in električni prst - Jon Scieszka | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jon Scieszka
DIMENZIJA
11,51 MB
IME DATOTEKE
Frank Einstein in električni prst.pdf
ISBN
6330982301840

OPIS

Tudi pri vas stanuje Einstein? Ne? Kaj potem porečete na tole: socialna omrežja za druženje, namesto kina mp4, hashtag za vse, kar je in; pod stopali hoverboard, na glavi čelada s 4k akcijsko kamero, v roki PDA, WiFi samoumeven, streaming v živo naravnost v oblak; na postelji tablica, na polici FPV kvadrokopter, v kotu 3D tiskalnik, na mizi pravkar sestavljen programabilni robot... No? Einstein! Prav takšen, kot Frank, le da ima on še laboratorij... Saj ne, da bi ne znali: volnena jopica, naelektrena dlan, iztegnjen prst in – zzzt – v prijateljev nos. Ampak Frank Einstein zna bolje: zlobnežev načrt, ulice v trdi temi, Frankov elektrostatični prst in – ZZZT – v električno napeljavo, da mesto zažari v svetlobi tisočih luči, čeprav elektrarna sploh ne deluje. Frank je pač genij; zakaj pa mislite, da ga kličejo »Einstein«? Ko gre zares, ko niti najgenialnejši izum ne pomaga več, pa celo geniji potrebujejo prijatelje. Dobre prijatelje, pa naj bodo ljudje ali roboti …

poučno leposlovje V slovenskem prevodu sta v tej zbirki že izšli tudi: Frank Einstein in električni prst (2018) in Frank Einstein in nevro blisk (2019). ... frank einstein in elektriČni prst Saj ne, da bi ne znali: volnena jopica, naelektrena dlan, iztegnjen prst in - zzzt - v prijateljev nos.

Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah. Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... https://www.mklj.si/images/dokumenti/splosno/nase_knjiznice/pionirska/prirocniki/Prirocnik-2019.pdf Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: 288926976: Beseda na R.

POVEZANE KNJIGE