Dvorišče vrtnic

Dvorišče vrtnic - Helen Pollard | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helen Pollard
DIMENZIJA
5,90 MB
IME DATOTEKE
Dvorišče vrtnic.pdf
ISBN
1400216038450

OPIS

Toplo poletno sonce, prijetno ohlajeno belo vino, rogljicki ... Nic ne more pokvariti popolnega dopusta. Pa je res tako? Ko Emmy Jamieson prispe v La Cour des Roses – Dvorišče vrtnic, čudovit francoski penzion, komaj čaka na dva sproščujoča tedna, ki jih bo tam preživela s svojim fantom Nathanom. Njuna zveza je izgubila začetni žar in Emmy je prepričana, da so prav te počitnice tisto, kar potrebujeta, da znova oživita svoj ohlajeni odnos. Toda prtljaga še ni do konca razpakirana, ko Nathan že skoči v posteljo z Glorio, ženo lastnika penziona. Rupert, lastnik, je v šoku. Emmy nič manj. Prijetno francosko podeželje, prijazni ljudje, vonj sveže skuhane kave, omamno vroč vrtnar Ryan in še kaj bo vse, kar potrebuje njeno zlomljeno srce, da znova zasije kot poletno sonce. "Ta čudovita knjiga, začinjena s humorjem in ljudmi, s katerimi se lahko začutite. Čudovito in smeha polno poletno branje. Knjiga, ki si jo delite s prijatelji in jo predlagate neznancem." – Renita D'Silva "Čudovita zgodba o ljubezni, prijateljstvu, prebolevanju slabega razmerja in novih začetkih. Pokala sem od smeha." – For the Love of Books "Ta knjiga vam bo ogrela srce kot toplo sonce na oblačen dan. Jaz jo obožujem." – Shellyback Books364

Mamino vpletanje v priprave in rahli, a vztrajni alarmni signali, ki prihajajo od Alainove bivše, zagotovo niso nič ... Vse kaže, da bo Dvorišče vrtnic kmalu pokalo po šivih. Emmy se zaveda, kako velik izziv ima pred sabo, a ve, da bo s pomočjo svojega čudovitega Allaina ob sebi zmogla tudi to.

Njuna zveza je izgubila začetni žar in Emmy je prepričana, da so prav te počitnice tisto, kar potrebujeta, da znova oživita svoj ohlajeni odnos. Nega vrtnic Gnojenje vrtnic. Vrtnice gnojimo, ko nova rast doseže dolžino približno 15 cm.

POVEZANE KNJIGE