Dober dih

Dober dih - Patrick McKeown | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrick McKeown
DIMENZIJA
9,32 MB
IME DATOTEKE
Dober dih.pdf
ISBN
1046773208134

OPIS

Izboljšajte telesno pripravljenost, zdravje in počutje s preprosto, a znanstveno dokazano tehniko pravilnega dihanja. Razvil jo je irski strokovnjak Patrick McKeown, svetovno znani licencirani trener metode dihanja, ki jo je razvil dr. Butejko. McKeown je vrsto let trpel zaradi astme. Spominja se, da je kronično dihal skozi usta. Ko se je naučil pravilnega dihanja, je astma postopoma izzvenela. McKeown je avtor programa Oxygen Advantage, dihalne tehnike umirjenega dihanja skozi nos pomagal že tisočim, od astmatikov do vrhunskih športnikov. Tudi vas bo poučil, kako: • pravilno dihati skozi nos in s tem izboljšati splošno zdravje in počutje,• izboljšati telesno vadbo po načelu »manj je več«,• izboljšati telesno pripravljenost in moč,• povečati energijo in zbranost,• s pravilnim dihanjem zmanjšati apetit.

To ima… Dober dih je knjiga, v kateri nas njen avtor, Irec Patrick ­McKeown, na inteligenten način seznanja z različnimi biokemičnimi in fiziološkimi značilnostmi dihanja in procesi, ki se ob tem dogajajo v telesu, ob tem pa izsledke z nevidno nitjo prepleta tudi z modrostjo Vzhoda na tem področju. Izkušnje namreč kažejo, da ljudje, ki ... Tudi avtor uspešnice Dober dih, Patrick McKeown, svetovno priznani licencirani trener metode dihanja po ukrajinskem zdravniku Butejku, je vrsto let trpel zaradi astme in kronično dihal skozi usta.

Gaming računalnik, na katerem boste lahko uživali v igranju računalniških iger, mora biti izbran premišljeno. V računalniškem svetu na splošno velja, da nekoliko dražje komponente običajno zagotavljajo tudi bistveno boljše karakteristike.

POVEZANE KNJIGE