Dedkov veliki pobeg

Dedkov veliki pobeg - David Walliams | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Walliams
DIMENZIJA
12,2 MB
IME DATOTEKE
Dedkov veliki pobeg.pdf
ISBN
7537147679309

OPIS

Pred mnogimi leti, med drugo svetovno vojno, je bil dedek mojstrski pilot britanskega bojnega letala Združenih kraljevih sil. Na stara leta ga pošljejo v dom za ostarele Mračni grad, ki ga upravlja zlobna gospa Prašičnik. Dedek in njegov vnuk Jure se s tem ne sprijaznita. Izpeljeta drzen pobeg, poln napetih preobratov, ki se konča drugače, kot si je predstavljal Jure … Razvpiti britanski komik in pisatelj David Walliams je eden najbolj priljubljenih in plodnih avtorjev za otroke v Angliji ta hip. Njegove knjige so še vedno trdno zasidrane na vrhovih mednarodnih knjižnih lestvic, prejele so številne nagrade, za svojega pa so ga takoj vzeli tudi slovenski bralci – osvojile so jih Babica barabica, Zlobna zobarka, Tiranska teta, Mišburger in serija Vsi ti obupno obupni otroci. Vse knjige je ilustriral priljubljeni Tony Ross, prevedel pa mojster Milan Dekleva.

Na stara leta ga pošljejo v dom za ostarele Mračni grad, ki ga upravlja ... Njegove knjige so še vedno trdno (čisto zares!) zasidrane na vrhovih mednarodnih knjižnih lestvic, prejele so številne nagrade, za svojega pa so ga takoj vzeli tudi slovenski bralci - osvojile so jih Babica barabica, Mihec milijarder, Zlobna zobarka, Tiranska teta, Mišburger, Dedkov veliki pobeg in serija Vsi ti obupno obupni otroci. DEDKOV VELIKI POBEG . DAVID WALLIAMS .

SPET SO ODPRTI KLUBSKI CENTRI; Pozdrav članom Walliams, David: Dedkov veliki pobeg Pesniške zbirke: Grafenauer, Niko: Sonce nad vodometi Jakob, Jure: Skrivni gozd Jovanović Zmaj, Jovan: Leseni konjiček Konjar, Viktor: Ste že bili kdaj v tovarni smeha? Makarovič, Svetlana: Čuk na palici Möderndorfer, Vinko: Pesmi in pesmičice Novak, Boris A.: Blabla Pavček, Tone: Majhen dober dan David Walliams: Dedkov veliki pobeg. (za šolske otroke 9-14 let) Trda vezava, ISBN 978-961-0151-500, Založba: Mladinska knjiga, 464 strani, € 23,10 Iz knjige Naročilo [email protected] ǁǁ Pred mnogimi leti, med drugo svetovno vojno, je bil dedek mojstrski pilot britanskega bojnega letala Združenih kraljevih sil.

POVEZANE KNJIGE