Čas mojega življenja

Čas mojega življenja - Cecelia Ahern | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cecelia Ahern
DIMENZIJA
3,46 MB
IME DATOTEKE
Čas mojega življenja.pdf
ISBN
6732555987596

OPIS

Ko se Lucy Silchester nekega dne vrne iz službe, jo na preprogi čaka zlata kuverta, v kateri se skriva vabilo na sestanek – z njenim lastnim življenjem. Sliši se enkratno, o tem je brala v reviji. Vendar je Lucy tako zaposlena z mačko, izogibanjem družinskim obveznostim in prijateljem ter črtenjem službe, da vztrajno pozablja na vabila, ki ji jih pošilja življenje, čeprav bi se morala nujno srečati iz oči v oči.Njeno življenje ni v najlepšem redu in samo ona pozna resnico – ki je v popolnem nasprotju z zgodbicami, ki jih trosi drugim. Toda njeno življenje vztraja pri tem, da so spremembe nujne. In tokrat je ne namerava pustiti pri miru …

uri v Galeriji Mozirje. V spremljajočem programu bo nastopil Moški pevski zbor Kulturnega društva Mozirje pod vodstvom Antona Petka. Fuk mojega življenja V7 , 21 december, 2020 6 min read Srečal sem jo v poznih dvajsetih, njena podoba je popolnoma odstopala od podobe, ki sem je imel v glavi ko sem bil v osmem razredu ona pa v šestem. Bolezen in težki življenjski trenutki so velikokrat povod za razmišljanje o smislu življenja.

Ko smo se pogovarjali o moji nosečnosti, sem omenila, da sem v tem obdobju ves čas pokašljevala in se ... Snemanje Fantov mojega življenja je bilo za vse sodelujoče nepozabna izkušnja, kakršne še niso doživeli in kakršne ne bodo nikoli več doživeli, meni Jim Brooks. "Beverly je življenje živela strastno in čeprav se je zdelo, da se je vse zarotilo proti njej, je ves čas verjela vase." Filmu Najlepša leta mojega življenja pa se pridružuje še drugi film, prav tako v režiji Nejca Levstika.Ta bo premierno predvajan teden dni pozneje, in sicer 19.

POVEZANE KNJIGE