Brodolomci na Splavu meduze

Brodolomci na Splavu meduze - Anton Komat | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anton Komat
DIMENZIJA
4,93 MB
IME DATOTEKE
Brodolomci na Splavu meduze.pdf
ISBN
2720220982661

OPIS

Ob vsiljeni histeriji potrošništva pozabljamo, da smo prebivalci osamljenega otočka, čudežnega Smaragdnega planeta, ki je naš edini dom sredi neizmernega kozmičnega oceana. Spregledali smo, da nenehno nasedamo na čeri ideologij, tako kot je nasedla ladja Meduza? Racionalizem je potisnil Boga vstran in v središče postavil Človeka in njegovo voljo do moči skozi malikovanje tehnike in denarja. Žrtev tega prevrata je Narava. Informacijska tehnologija sedaj odpravlja Človeka in na tron postavlja Stroj. Samooklicani gospodar sveta postaja suženj lastne stvaritve. Ali želite postati velike mravlje v globalnem mravljišču, v globalnem koncentracijskem taborišču? Moramo zavrniti malike sedanjosti, sicer nas bodo pahnili kot brodolomce na splav Meduze. Takrat se na obzorju ne bo prikazala ladaj rešitve. Povrniti si moramo vero v Smaragdni planet. Za svetost življenja gre, zate gre Človek, zato živi in pusti živeti!

Informacijska tehnologija sedaj odpravlja Človeka in na tron postavlja Stroj. Samooklicani gospodar sveta postaja suženj lastne stvaritve.

prof., višji znanstveni sodelavec Gostitelj: ŠOFDV in ŠK FDV Brodolomci na splavu Meduze (2018), (sozaložba Anton Komat in Buča d.o.o.) Spremne besede h knjigam. Stoletje biotehnologije, Jeremyja Rifkina pisec spremne besede k prevodu (2001, , Da bo življenje živelo, Fani Okič (2005), (Littera picta), Žrtev tega prevrata je Narava.

POVEZANE KNJIGE