Brez izhoda

Brez izhoda - Taylor Adams | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Taylor Adams
DIMENZIJA
8,85 MB
IME DATOTEKE
Brez izhoda.pdf
ISBN
1702709682821

OPIS

Ugrabljeno dekletce, zaklenjeno v neznančev avtomobil. Nobene pomoči kilometre naokoli. Kaj bi storili? Darby Thorne je študentka, ki se z avtom vrača domov, da bi v bolnišnici obiskala bolno mater. Zaradi snežnega viharja se mora ustaviti na obcestnem postajališču sredi ničesar in tam preživeti noč s štirimi popolnimi tujci. Nato pa v kombiju enega od njih zagleda prestrašeno majhno deklico. Zaklenjeno. Stiščano v kletko. Ranjeno.Kdo je deklica? Kdo jo je zaklenil v avto? In kako naj ji pomaga?V noči, ko mobilni telefoni ostanejo brez signala, ceste pa so neprevozne zaradi obilnega sneženja, se na obcestnem postajališču sredi divjine, odrezanem od pomoči, odvije krvava psihološka drama, polna nepričakovanih preobratov in napetosti.

gimnazije Maribor, ponovitev dan kasneje. Ussarjeva, umetniška direktorica Galerije plesa Maribor, v okrilju katere je predstava nastala, priznava, da je prvotno zastavila drugačen koncept.

Premiera bo danes ob 19.30 v Amfiteatru II. gimnazije Maribor, ponovitev dan kasneje.

POVEZANE KNJIGE