5 sestavin

5 sestavin - Jamie Oliver | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jamie Oliver
DIMENZIJA
12,21 MB
IME DATOTEKE
5 sestavin.pdf
ISBN
9201120028970

OPIS

Jamie Oliver je najbolje prodajan avtor kuharskih knjig v zgodovini Združenega kraljestva. Pred vami je njegova nova uspešnica, v kateri je s samo petimi sestavinami ustvaril 130 novih receptov za vsak dan, ki jih zlahka pripravite doma. Jamie je pokril vse: od solat, testenin, piščančjih in ribjih jedi do navdušujočih kombinacij zelenjave, riža in rezancev, govedine, svinjine, jagnjetine in obsežnega poglavja sladic. Knjiga vam bo pokazala, kako z najmanj vloženega truda in sestavin dobite kar največ okusa, ponuja pa ogromno hranljivih jedi ter neskončen vir navdiha za nove kulinarične stvaritve.

Pri doziranju pazite, da v mešanico, ko ste odmerili alkohol, ne dodajate preveč drugih sestavin, saj bi s povečevanjem volumna zmanjšali delež čistega alkohola, ki mora predstavljati 60 odstotkov. Toda, ko pogledamo pozorneje, veliko sestavin ima dolga kemijska imena, ki se zdijo skoraj ustvarjena za nerazumevanje in nepoznavanje tega kar jemo. Najbolj žalostno pa je to, da čeprav se izdelek zdi primeren tudi za vegane, mnogo izmed teh sestavin ni primernih, saj so živalskega izvora. Za vse ljubitelje kokosa - preprost recept za "raffaello" kroglice iz 5 sestavin.

Če se je uporaba različnih dezodorantov izkazala za neuspešno, lahko poskusite tudi s sestavinami, ki se skrivajo v vaši domači shrambi ali na vrtu! 5. Čokoladni souffle Za pripravo nadvse okusnega čokoladnega soufflejapotrebujemo samo 2 jajci, 150 g čokoladno-lešnikovega namaza in 20 minut.

POVEZANE KNJIGE