5 sestavin

5 sestavin - Jamie Oliver | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jamie Oliver
DIMENZIJA
3,15 MB
IME DATOTEKE
5 sestavin.pdf
ISBN
2407082244710

OPIS

Jamie Oliver je najbolje prodajan avtor kuharskih knjig v zgodovini Združenega kraljestva. Pred vami je njegova nova uspešnica, v kateri je s samo petimi sestavinami ustvaril 130 novih receptov za vsak dan, ki jih zlahka pripravite doma. Jamie je pokril vse: od solat, testenin, piščančjih in ribjih jedi do navdušujočih kombinacij zelenjave, riža in rezancev, govedine, svinjine, jagnjetine in obsežnega poglavja sladic. Knjiga vam bo pokazala, kako z najmanj vloženega truda in sestavin dobite kar največ okusa, ponuja pa ogromno hranljivih jedi ter neskončen vir navdiha za nove kulinarične stvaritve.

Zima in suh zrak stanje še poslabšata, kako si pomagati? Kokosovo olje . Neverjetno antimikrobne in vlažilne lastnosti kokosovega olja vam laho olajšajo ali celo pozdravijo dermatitis.

NIACINAMID (B3). Niacinamid je moja ljubica - sestavina, ki ima shujševalni efekt na moje pore, izenači polt … a ima...

POVEZANE KNJIGE