Zamrznjena Pomlad

Zamrznjena Pomlad - Tone Kuntner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Kuntner
DIMENZIJA
11,45 MB
IME DATOTEKE
Zamrznjena Pomlad.pdf
ISBN
1164581082144

OPIS

Tone Kuntner, priljubljen slovenski pesnik, svojo novo knjigo Zamrznjena Pomlad posveča 100. obletnici Cankarjeve smrti in 30. obletnici slovenske Pomladi, pa tudi nekaterim drugim okroglim obletnicam zgodovinskih dogodkov.

obletnici slovenske Pomladi, pa tudi nekaterim drugim okroglim obletnicam zgodovinskih dogodkov, ki so povezani z narodovimi sanjami.Slovenska Pomlad je za Kuntnerja najsvetlejše obdobje slovenske zgodovine, zato jo piše z veliko začetnico. Predstavitev pesniške zbirke Toneta Kuntnerja, Zamrznjena Pomlad. Datum začetka: 27.4.2019 Datum konca: 27.4.2019 Vljudno vas vabimo na predstavitev pesniške zbirke Toneta Kuntnerja, Zamrznjena Pomlad, ki bo v soboto, 27.

Pesmi spremljajo odlomki iz Cankarjevih del, knjigo z lansko letnico pa je Kuntner posvetil tudi 100. obletnici Cankarjeve smrti. Tone Kuntner, priljubljen slovenski pesnik, svojo novo knjigo Zamrznjena Pomladposveča 100.

POVEZANE KNJIGE