Zamrznjena Pomlad

Zamrznjena Pomlad - Tone Kuntner | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Kuntner
DIMENZIJA
9,4 MB
IME DATOTEKE
Zamrznjena Pomlad.pdf
ISBN
3983006747786

OPIS

Tone Kuntner, priljubljen slovenski pesnik, svojo novo knjigo Zamrznjena Pomlad posveča 100. obletnici Cankarjeve smrti in 30. obletnici slovenske Pomladi, pa tudi nekaterim drugim okroglim obletnicam zgodovinskih dogodkov.

obletnici Cankarjeve smrti in 30. obletnici slovenske Pomladi, pa tudi nekaterim drugim okroglim obletnicam zgodovinskih dogodkov, ki so povezani z narodovimi sanjami.Slovenska Pomlad je za Kuntnerja najsvetlejše obdobje slovenske zgodovine, zato jo piše z veliko začetnico. Predstavitev pesniške zbirke Toneta Kuntnerja, Zamrznjena Pomlad.

obletnici Cankarjeve smrti in 30. obletnici slovenske Pomladi, pa tudi nekaterim drugim okroglim obletnicam zgodovinskih dogodkov, ki so povezani z narodovimi sanjami. Zamrznjena Pomlad Slovenske pesmi.

POVEZANE KNJIGE