Uradna knjiga

Uradna knjiga - Keir Radnedge | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Keir Radnedge
DIMENZIJA
6,46 MB
IME DATOTEKE
Uradna knjiga.pdf
ISBN
3481529102627

OPIS

Uradna knjiga svetovnega prvenstva v nogometu FIFA Rusija 2018 je izčrpen in verodostojen pregled največjega nogometnega turnirja. V njej je polno fotografij akcij in strokovnih analiz vsakega moštva, njegovih igralskih zvezdnikov in možnosti za uspeh na tekmovanju, zato je obvezno branje za navijače vsepovsod. V knjigi so tudi vodnik po vseh stadionih in gostiteljskih mestih, zgodovina svetovnega prvenstva in razpredelnica s tekmami, ki jo lahko izpolnjujete med tekmovanjem.

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.. Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov. Nekateri slovenski laboratoriji že nekaj časa izvajajo serološke teste za prisotnost protiteles proti virusu sars-cov-2.

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.. Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov. Čarobna knjiga je zbirka novodobnih misli in zgodb, ki na nas delujejo nadvse navdihujoče in motivacijsko.

POVEZANE KNJIGE