Upravljalec realnosti

Upravljalec realnosti - Vadim Zeland | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vadim Zeland
DIMENZIJA
7,50 MB
IME DATOTEKE
Upravljalec realnosti.pdf
ISBN
1122803563232

OPIS

Realnost ima dve obliki: fizično, ki se je lahko dotaknemo, in metafizično, ki je zunaj zaznav, vendar ni zato nič manj objektivna. V nekem smislu je svet neskončno dualno zrcalo. Na eni strani je snovno vesolje, na drugi se razprostira nesnovno prostranstvo različic. Energija misli lahko pod določenimi pogoji materializira katerega od sektorjev prostranstva različic. Človeku je dana sposobnost oblikovati sloj svojega sveta – svojo posebno resničnost.V tem pomenu je človek Bog. Vendar mora biti izpolnjen pogoj: upravljalec si mora vzeti svojo pravico upravljanja. Če nekdo misli, da je sposoben upravljati realnost, se mu bo ta podredila. Če človek tega ni zmožen, realnost upravlja z njim. Vedno dobiš tisto, kar si izbereš.Če človek vzame usodo v svoje roke, okoliščine takoj izgubijo svojo navidezno usodno neizbežnost. Vse je zelo preprosto. Če želite biti Upravljalec svoje usode, je to v vaši moči.Dualno zrcalo se bo vedno strinjalo z vašo izbiro. Vprašanje je le, ali vi znate ravnati z njim. Ko magija prenikne v vaš vsakdan, postanete Upravljalec svoje resničnosti.Knjiga Upravljalec realnosti je nadaljevanje mednarodnih uspešnic iz serije Transurfing realnosti, nekateri jo imenujejo kar šesta knjiga, saj vsebuje dodatna pojasnila in praktične nasvete s primeri uporabe načel transurfinga. Poleg tega avtor v knjigi odgovarja na najbolj tipična vprašanja bralcev in opozarja na najpogostejše napake transurferjev.

Vendar mora biti izpolnjen pogoj: upravljalec si mora vzeti svojo pravico upravljanja. Če nekdo misli, da je sposoben upravljati realnost, se mu bo ta podredila.

AudiBook V rabi se uresničujeta obe različici; kot kaže korpus Gigafida, je nekoliko pogosteje rabljen upravljavec (19.382) kot upravljalec (12.530), enako velja za ženske oblike, kjer je upravljavka pogosteje rabljena (219) kot upravljalka (117). Slednje slovenski slovarji ne navajajo, čeprav se uporablja. Vadim Zeland, Upravljalec realnosti Še nekaj - vi sami, s svojim negativnim razmišljanjem ustvarjate negativni odsev v ogledalu realnosti.

POVEZANE KNJIGE