Trije dnevi v Istri in en dan prej

Trije dnevi v Istri in en dan prej - Primož Repar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Repar
DIMENZIJA
9,7 MB
IME DATOTEKE
Trije dnevi v Istri in en dan prej.pdf
ISBN
7786101040503

OPIS

Trije dnevi v Istri in en dan prej, najnovejša pesniška knjiga filozofa in pesnika Primoža reparja je močan prispevek k sodobni slovenski literaturi in vznemirjujoč detajl k recepciji ljubezenske poezije, ki je kot vsaka dobra poezija artikulirana po sebi in nikoli tako, kot so si kdaj mislili ali pričakovali drugi. Reparjev pesniški credo je neposreden dialog s filozofijo in poezijo, dvema opravkoma, ki sta tudi njegov življenjski moto, poriv, vzgib vitalizma, sreče, zadovoljstva in smisel življenja, med tema dvema avtocestama pa galopira neustrašni dirkalni konj ljubezni do ženske.

oktobra, torej dan ponovne združitve Nemčije. Trije dnevi enotnosti naj bi ... V Istri je trenutno 46 aktivnih okužb na sto tisoč prebivalcev, včeraj so sporočili, da so našli 11 novih, dan prej 19.

francoske pentlje. Naslov: Tri dana u Istri i jedan dan prije; Naslov izvornika: Trije dnevi v Istri in en dan prej; Sa slovenskoga prepjevao i preveo: Goran Filipi; Godina: 2020. Opseg: 64 str.

POVEZANE KNJIGE