Stopimo v zdravilno svetlobo družinske duše

Stopimo v zdravilno svetlobo družinske duše - Maja Korošak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Korošak
DIMENZIJA
9,7 MB
IME DATOTEKE
Stopimo v zdravilno svetlobo družinske duše.pdf
ISBN
2140746212356

OPIS

Maja Korošak v svoji drugi knjigi Stopimo v zdravilno svetlobo družinske duše piše o postavitvah družine.Avtorica je v življenju počela mnogo stvari: bila je piarovka, urednica revije, novinarka.. Potem si je zaželela več neposrednega dela z ljudmi ter postala družinska mediatorka, svetovalka z Bachovimi cvetnimi esencami in zdaj zaključuje študij družinske psihoterapije.

Ta razvoj je opisan od spočetja do »odraslosti« in smrti - iluzornega konca posameznika. Skušal sem ga predstaviti iz aspekta različnih znanstvenih področij Zdravljenje duše; zdravljenje duše.

Nahajte se na:: Home / Stopimo v zdravilno svetlobo družinske duše. Vsi smo prišli na ta svet z določeno nalogo, ki jo moramo opraviti.

POVEZANE KNJIGE