Steph Curry

Steph Curry - Marcus Thompson II | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marcus Thompson II
DIMENZIJA
6,4 MB
IME DATOTEKE
Steph Curry.pdf
ISBN
4780532224636

OPIS

Neverjetna in navdihov polna zgodba o Stephenu Curryju, najboljšem strelcu, kar jih je videla košarka, in o meteorskem vzponu njegovega moštva Golden State Warriors.Briljanten športnik. Predan vernik. Zvezdniški igralec. Nekonflikten soigralec. Nepopustljiv nasprotnik. Vdan družinski človek. Vse te besede opisujejo enega človeka – Stepha Curryja, novega zvezdnika košarke, organizatorja pri moštvu Golden State Warriors in aktualnega dvakratnega najkoristnejšega igralca NBA. Ko je zakraljeval v ligi NBA, so bili navijači, trenerji, strokovnjaki in analitiki navdušeni. Čeprav je s svojimi 190 centimetri in 82 kilogrami za številne trenerje v NBA veljal (in še velja) za predrobnega in prenizkega, je vzel igro iz rok velikanov, ki so prevladovali na igrišču, in začel pisati novo poglavje svetovne košarke. Goreči privrženci igre in novinci v športu ga imajo za vzornika tako otrok kot tudi ambicioznih igralcev vsepovsod.Biografija je najpopolnejša zgodba o tem enkratnem talentu in njegovi epopeji z vpogledi v zakulisje in s poučnimi spoznanji. Napisal jo je ameriški športni novinar Marcus Thompson, ki je spremljal Curryjevo kariero od samih začetkov. V knjigi raziskuje zvezdniškega košarkarja, njegovo ljubezen do igre in moštva ter njegovo tesno povezano družino, ki mu stoji ob strani – vključno z ženo, znano kuharsko mojstrico Ayesho, ter prikupnima hčerkama.Če ste se kdaj spraševali, kako je Steph Curry popolnoma nepričakovano prevzel vajeti najpomembnejše košarkarske lige na svetu v svoje roke, boste zdaj izvedeli vse in še več.

Many analysts and players have called him the greatest shooter in NBA history. He is credited with revolutionizing the game of basketball by inspiring teams to regularly utilize the three ... The last time Curry missed a game (Feb.

While the NBA went ahead and carried out a non-traditional All-Star game, they delivered with a skills challenge, three-point contest and Slam Dunk contest. Steph Curry - back as an All-Star after a break last year - participated ... Steph Curry puts on a show as Team LeBron dominates Curry poured in 28 points in his return to the All-Star Game.

POVEZANE KNJIGE