Središče sveta

Središče sveta - Andreas Steinhöfel | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreas Steinhöfel
DIMENZIJA
6,1 MB
IME DATOTEKE
Središče sveta.pdf
ISBN
7762301878619

OPIS

17-letni Phil z mamo Glass in sestro Dianne živi v razpadajoči vili na robu vasi. Zaradi Glassinega svobodnega načina življenja in pomoči, ki jo ponuja nesrečnim ženskam, je cela družina tarča prezira in predsodkov. A tudi v družini se odnosi krhajo. Glass in Dianne iz neznanega razloga ne govorita več, tudi brat in sestra sta se oddaljila, Philu pa od mame ne uspe izvedeti ničesar o očetu in razlogih njegove odsotnosti. Dneve preživlja z najboljšo prijateljico Kat in med sanjarjenjem o odhodu iz rojstnega kraja. Ali pobegu? Ko v njegovo življenje vstopi lepi in skrivnostni Nicholas, se začne vse vrteti okrog njega, toda Phil bo kmalu na lastni koži spoznal, da je vsaka ljubezen sebična – v dobrem in slabem.

Saj je vseeno, če tako ali tako ne vemo, kje domuje neki naslov IP, le v ZDA mora biti. ... Steinhöfel, Andreas: Središče sveta.

Teme so sicer običajne za mladinsko literaturo, a so predstavljene s popolnoma drugega zornega kota, k. Središče sveta Trda - Andreas Steinhöfel ( 1) ISBN/EAN:P_9789612822828. Redna cena: 34,99 € Skrij Poglej ve ... Središče sveta.

POVEZANE KNJIGE