Smrt gospe Westaway

Smrt gospe Westaway - Ruth Ware | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruth Ware
DIMENZIJA
5,53 MB
IME DATOTEKE
Smrt gospe Westaway.pdf
ISBN
2096558356741

OPIS

Četrta srhljivka avtorice uspešnic Povabilo, Ženska v kabini številka 10 in Igra laži Mlada Harriet Westaway se komaj prebija iz dneva v dan, poleg tega pa se je še čez glavo zadolžila pri posojevalcih denarja. Ko nekega dne prejme pismo, da ji je sorodnica iz Cornwalla v oporoki zapustila premoženje, se zdi, da ji je življenje ponudilo popolno rešitev iz težav. A ker je pri osemnajstih izgubila mater, starih staršev pa tudi nima več živih, je prepričana, da nimajo prave osebe.Ko ji izterjevalci dolga vse bolj dihajo za ovratnik, se odloči, da bo vseeno odpotovala v Cornwall in poskusila srečo. Toda ko prispe na pogreb gospe Westaway in se nastani v pokojničini hiši skupaj z drugimi dediči, spozna, da se je zapletla v nekaj mnogo bolj zloveščega kot zgolj goljufijo …

Když však dívka obdrží záhadný dopis, ve kterém jí zesnulá babička odkazuje nedozírný majetek včetně obřího p Some call it "Lean Law", we just call it smart. Our origin story.

82-312.6 Avtobiografski in biografski romani. SIVEC, Ivan, 1949- Triglavski kralj : [pripoved o Jakobu Aljažu iz Zavrha pod Šmarno goro] Ico, 2018.

POVEZANE KNJIGE