Sladko osvajanje

Sladko osvajanje - Kylie Scott | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Scott
DIMENZIJA
6,75 MB
IME DATOTEKE
Sladko osvajanje.pdf
ISBN
8622303730206

OPIS

Eric, ki si je več kot zaslužil vzdevek ženskarja, ima težave z iskanjem dekleta za eno noč. Ko se samska Jean priseli v mesto, se mu zdi, da so mu jo poslali bogovi seksa. Pa vendar se izkaže, da Jean z njim noče imeti nobenega opravka, povrhu vsega pa je še noseča. Jean je odločena, da bo v malem mestecu začela znova in za sabo pustila divji življenjski slog ter postala mama, kakršno si je vedno želela imeti. Lastnik bara in vroči žrebec se je odločil, da se je bo na veliko izogibal, zato ji to ne bi smelo predstavljati težav. Ko se ji med snežno nevihto začnejo popadki, je Eric tisti, ki ji na poti v bolnišnico priskoči na pomoč.Zdi se, da se je med njima spletla močna vez, toda ali je to dovolj? Se Eric lahko odpove svojemu razbrzdanemu življenju in postane moški, ki ga Jean potrebuje?

Uporabljamo tudi piškotke partnerjev Google Analytics, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh. Žan Papič, vsestranski zabavljač - komik, igralec, gledališki, spletni, radijski in TV ustvarjalec - ima očitno tisto nekaj, kar pritegne k posluhu in ogledu. Fejmiči, ki jih soustvarja z Gašperjem Bergantom in bodo kmalu praznovali prvo obletnico, je najbolj poslušan (in gledan) slovenski podcast, vse številčnejše spletno občinstvo pa se od decembra zabava v družbi njegovega ... Sladko Mucenje.

Nasvet vodniku: Vodnik naj poskrbi za dodatno varnost (kljub temu, da se predvideva, da zna za ... blja v morju spere s sladko vodo; razloži, zakaj je to potrebno • obišče akvarij, soline ali ribarnico Izbirne aktivnosti (najmanj 1): 24.

POVEZANE KNJIGE