Skrivnostno barje

Skrivnostno barje - Susanne Jansson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susanne Jansson
DIMENZIJA
3,15 MB
IME DATOTEKE
Skrivnostno barje.pdf
ISBN
3797236128055

OPIS

Nova vrhunska skandinavska kriminalka. Mossmarken je opustelo barje meglenih prostranstev, nizkih borovcev in zamočvirjenih šotnatih tal. Tu so ljudje v pradavnini bogovom žrtvovali različne predmete, hrano pa tudi ljudi. Govorice pravijo, da ljudje še dandanes izginjajo v močvirju.Sem pride mlada biologinja Nathalie, da bi delala raziskave za svojo doktorsko disertacijo na temo mokrišč. A kmalu postane jasno, da je njen obisk tega kraja bolj osebne narave.Ko v močvirju najde nezavestnega mladeniča, se začne policijska preiskava morebitnega zločina, Nathalie pa začne preiskovati svojo preteklost. Pot ji prekriža umetnica Maya Linde, ki kot fotografinja sodeluje tudi s policijo. Vrstijo se pretresljiva odkritja dolgo skritih resnic.Skrivnostno močvirje globoko v šotnatih plasteh skriva zgodbe o žrtvah, preteklosti in smrti.

V kolikor pa ... Zimska voda prevod Danni Stražar Učila, Tržič, 2020 Po uspešnem prvencu Skrivnostno barje je švedska pisateljica Susanne Jansson izdala naslednjo kriminalko, ki pa je žal tudi njena zadnja. Preminula je lani zaradi raka.

Konzorcijski portal COBISS+ Druge baze podatkov. COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... Skrivnostno barje; Offermossen.

POVEZANE KNJIGE