Saj grem samo mimo

Saj grem samo mimo - Erica Johnson Debeljak, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erica Johnson Debeljak, ... [et al.]
DIMENZIJA
9,16 MB
IME DATOTEKE
Saj grem samo mimo.pdf
ISBN
5347278367569

OPIS

Aleš Debeljak, pesnik, esejist, kritik in profesor, v svojem življenju ni nabral le na tisoče knjig, ampak je nakupil tudi na desettisoče razglednic. Nenehno je pisal sporočila na hrbtno stran reproduciranih podob in jih pošiljal v svet. Obstaja več naslovov, na katere je skozi leta poslal več kot sto razglednic. O tej njegovi navadi so za pričujočo knjigo napisali spomine in razmišljanja Erica Johnson Debeljak, Aleš Berger, Andrew Zawacki, Matjaž Pikalo in Igor Štiks. Njihove prispevke dopolnjuje barvit mozaik razglednic, ki jih je pisal njim indrugim: staršem, sestri, prijateljicam in prijateljem, pisateljskim in profesorskim sopotnikom, svojim otrokom. Razglednice, ujete med platnice knjige, so svojevrsten hommage veliki strasti Aleša Debeljaka in mediju, ki izginja iz naših nabiralnikov.

‼️ ️ V 95% primerov niso za prekomerno težo krive težave s ščitnico. ️ Niti pomanjkanje časa.

izd. Založništvo in izdelava - Ljubljana : Mladinska knjiga, 2018 Jezik ... Prav tako je souredila in prispevala poglavitni esej za nenavadni in ganljivi hommage pokojnemu možu: Saj grem samo mimo - Razglednice Aleša Debeljaka (2018).

POVEZANE KNJIGE