Prva misija Pariz

Prva misija Pariz - Leone R. Giuliani | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leone R. Giuliani
DIMENZIJA
10,82 MB
IME DATOTEKE
Prva misija Pariz.pdf
ISBN
7435782379484

OPIS

Enrico Moretti se spozna na hitre avtomobile in vroča dekleta. Je nesramno bogat, privlačen in zapeljiv. Počne divje in nore stvari in živi La Vida Loca življenje, kjer se zabava nikoli ne konča.A ta mladi Italijan ni zgolj playboy in lena baraba v dobro ukrojeni obleki.Je tudi bivši policijski pogajalec, ki želi delati za Europol. In ko se na svetovnem črnem trgu pojavi novica o ukradenem seznamu ključnih Europolovih agentov pod krinko, mora prav on odpotovati v Pariz z nalogo da povrne seznam, zmanjša škodo in ujame izdajalca. Tipična naloga za tipičnega agenta. Ne pa zanj, saj vendar ni James Bond in ne ve kaj dosti o pretepanju, pregonu in ubijanju. Ve pa nekaj o zapeljevanju. In doma je v svetu iger na srečo, močnih pijač in neugledne družbe. In zna pripovedovati zgodbe, s pomočjo katerih se venomer rešuje iz težav. Bo vse to dovolj za njegovo prvo misijo v svet laži in vohunskih prevar?Zanimivo in sproščujoče poletno branje, pri katerem se ne bodo počutili opeharjene niti zahtevni bralci.Več o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

aprila se bodo mudili v Budimpešti, 23. aprila pa še v Italiji.

Dodaj v košarico. Deli: Opis Dodatne informacije »Ko se na svetovnem črnem trgu pojavijo novice o ukradenem seznamu ključnih tajnih agentov Europola, pošlje agencija Enrica Morettija z nalogo, da pridobi seznam, zmanjša škodo in ujame izdajalca.

POVEZANE KNJIGE