Politika v 90 minutah

Politika v 90 minutah - Mojmir Ocvirk | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mojmir Ocvirk
DIMENZIJA
12,84 MB
IME DATOTEKE
Politika v 90 minutah.pdf
ISBN
4887871457543

OPIS

V knjigi Politika v 90 minutah Mojmira Ocvirka je zapisano, da javno mnenje o politiki ni tako slabo, kot je v resnici slaba slovenska politika. Smisel države je, da državljani živijo bolje. Demokracija ni najboljši politični sistem zato, ker se nič ne zgodi brez aktivnosti državljanov.Politik je poklic. Politika zahteva vrsto veščin in znanj, tudi prilagojena managerska znanja. Komuniciranje je del načrta vsakega političnega ukrepa. Kadar to ni, se s politiko igrajo amaterji.Novi obrazi proti političnemu establišmentu. Amaterji očitajo etabliranim amaterjem amaterizem. Ne eni ne drugi ne razumejo svoje vloge v procesu vladanja. Niso bili vodeni skozi izobraževalni proces, ki bi jim privzgojil kompetentnost v političnih procesih.Okličeš se za nestranskega in si boljši - kje pa, še tisto mizerno podporo, ki jo nudijo aktualne stranke nimaš.Sposobna konkurenca, kjer več političnih subjektov lahko enakovredno formalno upravlja državo, je edini ščit pred izrabo političnih sposobnosti.Vsa komunikacija med državljani odločilno soustvarja politično nezavedno in njen koncentrat: politično klimo. Državljan je s tem oblikovalec politik v državi.Oprava političnega amaterizma je dota, ki jo moramo zapustiti mladim.Nove generacije bodo z novimi tehnologijami ustvarjale svojo poto političnega vplivanja. Ni amaterskih politikov brez podpore državljanov.

2 uri. Pri nekaterih dejavnostih bodo testi potrebni za zaposlene in potrošnike 4.

Žepu prijazna plinska alternativa clia 1. "Možnosti so (za zmago Lyona, op. a.), še posebej zato, ker gre za eno tekmo, v 90 minutah pa se lahko zgodi karkoli, zato jih ne morete kar odpisati," je za TV3 dejal Essien, ki je nekoč veljal za enega najboljših obrambnih vezistov.

POVEZANE KNJIGE