Pet grdin

Pet grdin - Julia Donaldson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Donaldson
DIMENZIJA
4,99 MB
IME DATOTEKE
Pet grdin.pdf
ISBN
8737408558782

OPIS

V težko pričakovani novi knjigi svetovno priznanih in priljubljenih avtorjev Julie Donaldson in Axla Schefflerja spoznamo gnu, bradavičasto svinjo, pikasto hijeno, zgubanega jastreba in afriškega marabuja. Pravijo jim grdih pet – pa so res grdi? Čudovita, topla in zabavna slikanica je hvalnica resničnega življenja afriških živali, ki vas bo osvojila s tekočimi rimami in izvrstnimi ilustracijami. Še ena poslastica za uživaško glasno branje!

Knjigi je priložen DVD z animiranim filmom sinhroniziranim v slovenščino. Pet grdin je hvalnica afriškim živalim, ki so na prvi pogled grde, a se nato izkaže, da je vsako bitje po svoje čudovito. Foto: Mladinska knjiga Slikanico Palčič spremlja tudi DVD z animiranim filmom, ki jo je v slovenščino sinhronizirala ekipa Otroškega in mladinskega programa Televizije Slovenija.

Jaz, Marco Polo je tretja avtorska slikanica slovensko-kitajske slikarke Huiqin Wang. Knjiga Ne bi smel odpreti tistih vrat Andreja E.

POVEZANE KNJIGE