Njegova za vselej

Njegova za vselej - Catherine Bybee | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Bybee
DIMENZIJA
3,22 MB
IME DATOTEKE
Njegova za vselej.pdf
ISBN
5913986714262

OPIS

Življenje je do Melanie Barlett vse kaj drugega kot naklonjeno. Mlada mama si želi, da bi njeno življenje osvetlil vsaj en droben žarek sreče. Zahteva preveč?Po koncu srednje šole je odšla iz River Benda, majhnega domačega kraja, kamor se zdaj vrača na obletnico mature. Čeprav so jo neusahljiva razočaranja dodobra oropala upanja na lepo prihodnost, ji domačnost starih prijateljic Jo in Zoe in prijaznost gospe Gine, ki ji ponudi streho nad glavo, dasta tisto oporo, zaradi katere si bo morda upala odškrniti vrata v boljše življenje.Wyatt Gibson, čeden gradbenik, nikoli ni maral velikih mest. River Bend je kot ustvarjen po njegovih merilih, čeprav je za številne zaspano mesto, katerega družabno življenje je tako rekoč nično. Kar je zanj idila, bi njej utegnilo predstavljati dolgčas. Bo Wyattova umirjena predanost – kljub prihajajoči nevihti – dovolj, da bo z njo prepričal Mel, da je to nemara kraj, ki bi mu lahko rekla dom, kjer bi si ustvarila družino, ki te nikoli ne pusti na cedilu, in našla resnično ljubezen, ki traja vse življenje?

... Catherine Bybee: Njegova za vselej (broširana) Gimnazijke 1. knjiga Življenje je do Melanie Barlett vse kaj drugega kot naklonjeno.

Komaj čakam naslednji del, da se znova odpravim v River Bend, da vidim, kdo bo naslednji doživel srečno ljubezen." — Harlequin Junkie Njegova za vselej (Doing It Over) knjiga avtorja/ice Catherine Bybee. Dobiš jo na Book Depository.

POVEZANE KNJIGE