Na koncu sveta sem srečala Noaha

Na koncu sveta sem srečala Noaha - Irmgard Kramer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Irmgard Kramer
DIMENZIJA
4,85 MB
IME DATOTEKE
Na koncu sveta sem srečala Noaha.pdf
ISBN
6281144566648

OPIS

Bilo je tako mamljivo. Priložnost, da bi smuknila v vlogo nekoga drugega, mi je bila ponujena na pladnju. Le zgrabiti sem jo morala. Marlene je na sprehodu po okolici sanatorija magično pritegnil tuj rdeč kovček in še preden se je dodobra zavedala, se je znašla v vlogi Irine Pawlowe. Poletje je preživela daleč proč od civilizacije, v stari vili, v družbi stare nune, vrtnarja in kuharja. In Noaha. Noah je očarljiv fant, slep in ujet v vili, ker izven njenih varovalnih zidov obstaja nekaj, zaradi česar hudo zboli. Kljub temu si neomajno želi svobode. Ko se Marlene zaljubi vanj, privoli, da mu bo pomagala pobegniti iz vile. To, kar se je zgodilo po tem, pa ni mogel nihče predvideti … Avtorica lahkotno vodi zgodbo skozi različne žanre. Dogajanje je vznemirljivo, čudno, čustveno, na trenutke omamno, a nekaj nedoločljivega vzbuja skrb in nelagodje. Nekaj je zelo narobe. Ob nepričakovanem zaključku zgodbe tiho zastanemo in pretreseni spoznamo, da smo se znašli v najbolj ranljivem koščku duše dveh nepozabnih likov.

* označuje zahtevana polja. Komentar. »Ko sem prvič prišla v stik s skalo, sem ugotovila, da gre za dejanski prisilni preskok v tu in zdaj.

Marlene je na sprehodu po okolici sanatorija magično pritegnil tuj rdeč kovček in še preden se je dodobra zavedala, se je znašla v vlogi Irine Pawlowe. ... Na koncu sveta sem srečala Noaha Irmgard Kramer O KNJIŽEVNA DELA NAD 13 LET proza.

POVEZANE KNJIGE