Moja abeceda

Moja abeceda - Žiga X. Gombač | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žiga X. Gombač
DIMENZIJA
12,67 MB
IME DATOTEKE
Moja abeceda.pdf
ISBN
6969945250627

OPIS

V knjigi Moja abeceda bodo mladi bralci ob posameznih črkah spoznavali živahen vsakdanjik dveh junakov, Marka in Gaje. Njunega sveta ne sestavljajo samo običajne besede – ob črki Č tako ne pomislita najprej na čokolado, ampak na ČU-ČU-ČU, kot se oglaša vlak, in ob črki H ne na hišo, ampak na HA-HA-HA, ker se rada smejita. Prizori kar kličejo k pogovoru in interakciji med staršem in otrokom, knjiga pred vami pa je tako vse prej kot klasična abecedna knjiga.Že uveljavljeni tandem Mitrevski-Gombač se je lotil še ene zanimive in razgibane slikanice. Moja abeceda se abecede inovativno loteva z rabo medmetov, ilustracije, ki spremljajo besedilo, pa skrivajo še marsikatero podrobnost. Otroci se bodo zabavali med iskanjem sličic predmetov in živali, ki se začnejo s črko, ki je predstavljena, in so spretno umeščene v celostranske ilustracije prizorov iz življenja Marka in Gaje.

Moja Abeceda je aplikacija za igrivo in celovito spoznavanje abecede, črk in nekaterih besed. Plakat MOJA ABECEDA je bil skrbno oblikovan za mojega malčka. Ker sva skupaj prišla do sklepa, da izgleda noro dobro, sem se odločila, da ga ponudim tudi vam! Velikost plakata je 40X60cm, tisk je izredno kvaliteten, zato bo plakat dolgo z vami 🙂 Je poučen in hkrati zapolni in okrasi steno otroške sobice. Denis moja prva abeceda SLO.

leta. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen. V knjigi Moja abeceda bodo mladi bralci ob posameznih črkah spoznavali živahen vsakdanjik dveh junakov, Marka in Gaje.

POVEZANE KNJIGE