Kraljevsko poželenje

Kraljevsko poželenje - Geneva Lee | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Geneva Lee
DIMENZIJA
12,39 MB
IME DATOTEKE
Kraljevsko poželenje.pdf
ISBN
9751547609843

OPIS

Belle Stuart se je morala po sili razmer odreči sanjam o čudoviti poroki in zakonski sreči. Zaročenec jo je namreč prevaral in izdal njeno zaupanje. Zato je Belle sklenila, da se bo odpovedala moškim in ljubezenskim razmerjem. Prisegla si je, da ne bo več čakala na princa na belem konju, ki najverjetneje nikoli ne bo prišel. So namreč dekleta, ki ne dočakajo srečnega konca. So dekleta, ki si prislužijo le strto srce.Ravno zato bi se morala izogibati Smithu Priceu. Malopridnež je. Arogantnež. Oblastnež. Obenem je tudi njen šef in moški s skrivnostmi, ki lahko Belle stanejo življenja. Toda so moški, ki ženski pridejo v kri – ki ji zlezejo pod kožo. So moški, ki se jih ženska ne more nikoli nasititi. So moški, po katerih ženska preprosto hrepeni.Geneva Lee se v nadaljevanju kraljevske sage predstavlja s čutnim ljubezenskim romanom, v katerem ne manjka vročih opisov telesne povezanosti.

Skrivnost lože, Narodni muzej Slovenije, Ljubljana, 11. maj 2017.

Pivo vsebuje Viagro, čokolado in rastlino Horny Goat (Epimedium sagittatum), v pivovarni, kjer so pivo proizvedli, pa so dodali, da vsebuje tudi zdravo mero sarkazma. Pravijo, da je treba končati s slogom, ko je najlepše. Tudi mi smo se ob zadnjem druženju s Tucsonom popeljali po rdeči preprogi.

POVEZANE KNJIGE