In našel boš zaklad, ki spi v tebi

In našel boš zaklad, ki spi v tebi - Laurent Gounelle | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laurent Gounelle
DIMENZIJA
11,45 MB
IME DATOTEKE
In našel boš zaklad, ki spi v tebi.pdf
ISBN
7479051795093

OPIS

Vse se začne tistega dne, ko Alice, dinamična in drzna mlada ženska, znova sreča Jérémieja, prijatelja iz otroštva. Postal je podeželski duhovnik in zaupa ji, da je malodušen zaradi majhnega števila vernikov v svoji župniji. Alice, ateistka in svetovalka za komuniciranje, se odloči, da mu bo pomagala po svoje. Po sili razmer se torej poda v svet duhovnosti in raziskuje od krščanstva in hinduizma do daoizma in budizma, dokler ne odkrije še posebej vznemirljive univerzalne resnice. Resnice, ki zadeva človeka in je ključ do njegovega osebnega razvoja … Resnice, ki jo je cerkev utišala in se je v stoletjih izgubila …Laurent Gounelle nas v tem ganljivem in napetem novem romanu vpelje v privlačen svet in skupaj z njim odkrivamo, kaj človeku omogoča, da se dvigne v drugo razsežnost, kjer imajo njegova dejanja veliko moč, njegova radost pa je trajno stanje.Nov roman svetovno uspešnega francoskega avtorja Laurenta Gounella, avtorja kultne knjige Človek, ki je hotel biti srečen.

Pa tega niti ne rabiš. Ampak boš dobil, ker tako pač je.

But beautiful: knjiga o jazzu Geoff Dyer. Tisti, ki smo ga oboževali ... Ravno sem prebrala dobro knjigo, Laurent Gounelle In našel boš zaklad, ki spi v tebi.

POVEZANE KNJIGE