Grdi filozofi

Grdi filozofi - Marija Švajncer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Švajncer
DIMENZIJA
8,42 MB
IME DATOTEKE
Grdi filozofi.pdf
ISBN
9596614745589

OPIS

Grdi filozofi nam svet obrnejo na glavo s pronicljivim raziskovanjem osebnih stališč velikih mislecev, katerih razmišljanja še danes cenimo. Razblinijo nam meglo z oči, tako da vidimo, da so tudi ti veliki umi bili pravzaprav samo ljudje, katerih pogled je segal le malo onkraj lastne žive meje.

GRDI FILOZOFI NAM SVET OBRNEJO NA GLAVO s pronicljivim raziskovanjem osebnih stališč velikih mislecev, katerih razmišljanja še danes cenimo. Lastnost.

maj, 17.00. Grdi filozofi nam svet obrnejo na glavo s pronicljivim raziskovanjem osebnih stališč velikih mislecev, katerih razmišljanja še danes cenimo. Razblinijo nam meglo z oči, tako da vidimo, da so tudi ti veliki umi bili pravzaprav samo ljudje, katerih pogled je segal le malo onkraj lastne žive meje. Grdi filozofi razpirajo ob filozofiji zanimivo dilemo o "umazanih" ali grdih umetnikih.

POVEZANE KNJIGE