Dobrodošel, dojenček!

Dobrodošel, dojenček! - Kate Cody | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kate Cody
DIMENZIJA
10,34 MB
IME DATOTEKE
Dobrodošel, dojenček!.pdf
ISBN
1389968110639

OPIS

Vsebuje 24 kartic za fotografiranje dojenčkovih mejnikovNa naslovnico lahko vstavite fotografijo svojega dojenčka!Prvo leto v dojenčkovem življenju je resnično dragoceno, saj se veliko stvari zgodi prvič. V to knjigo lahko shranite spomine na različne prve dogodke in jih ohranite za vedno.Knjiga je opremljena s čudovitimi ročno narisanimi ilustracijami, karticami za fotografiranje dojenčkovih mejnikov in otroškimi pesmicami. Z njo lahko ohranite čudež tistega sladkega prvega leta in ga skupaj z otrokom podoživljate skozi vse nadaljnje življenje.

Občutek imam, da me nihče ne jemlje več resno, pediatrinja pa je tudi ne želi delati dodatnih preiskav, če jih v pediatrični bolnici niso. Prosim za pomoč, kakršenkoli nasvet je dobrodošel.

Sporočilo ni obvezno. prejemnik* tvoje ime.

POVEZANE KNJIGE