Aktovka

Aktovka - Hiromi Kawakami | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hiromi Kawakami
DIMENZIJA
6,37 MB
IME DATOTEKE
Aktovka.pdf
ISBN
6364311586863

OPIS

Nekega dne Tsukiko, ženska sredi tridesetih, sreča svojega nekdanjega profesorja japonščine. Odkrijeta, da sta si v marsičem podobna, še zlasti v predajanju dobri hrani in pijači. Drobne radosti, nanizane v izbrušenih prizorih, nam počasi, od kupice do kupice sakeja, kot blaga alkoholna omama zlezejo pod kožo …Hiromi Kawakami (1958) je ena najbolj priljubljenih sodobnih japonskih pisateljic. Za roman Aktovka je leta 2001 prejela Tanizakijevo nagrado, po prevodu v angleščino (pod naslovom Strange Weather in Tokyo) pa je bila leta 2014 uvrščena med finaliste Independentove nagrade za prevedeno leposlovje.

Za najboljšo varnost je v aktovki dodan nov in izboljšan sistem zaščite Laptop Pillow, ki absorbira silo udarcev. S snemljivim in ... Poslovna usnjena aktovka Optimist 03263 je narejena iz rastlinsko strojenega govejega usnja.

Aktovka ima Smart Fit predel za prenosni računalnik, ki se prilagodi njegovi velikosti. Za najboljšo varnost je v aktovki dodan nov in izboljšan sistem zaščite Laptop Pillow, ki absorbira silo udarcev.

POVEZANE KNJIGE