250 pletenih vzorcev

250 pletenih vzorcev - Debbie Tomkies | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Debbie Tomkies
DIMENZIJA
6,68 MB
IME DATOTEKE
250 pletenih vzorcev.pdf
ISBN
3456890254391

OPIS

Radi pletete, pa ste se že naveličali gladkega, riževega in rebrastega vzorca? Bi radi svoje pletenine oplemenitili z nežnimi čipkami, zanimivimi reliefi in barvnimi vzorci? V tej knjigi jih boste našli kar 250, od gladkih, cikcakastih, zankastih in nagubanih vzorcev do bunkic, gubic in raznovrstnih prepletov. Vsi vzorci so predstavljeni z jasnimi fotografijami ter natančnimi navodili in shemami. Priročnik vam bo tudi svetoval, kako izbrati prejo in pletilke ter obvladati osnovne tehnike, brati sheme in kratice ter izbrati ustrezne vzorce za različne pletene izdelke. Priročnik vam bo tudi svetoval, kako: - izbrati prejo in pletilke ter obvladati osnovne tehnike; - brati sheme in kratice; - izbrati ustrezne vzorce za različne pletene izdelke.

Avtorica, ki se je pletenja naučila že pri rosnih šestih letih, je na enem mes­tu zbrala osupljivo število vzorcev, kar 250 variant, od preprostejših do vse bolj kompleksnih. Če se pletenja lotevate prvič, svetujem, da se pri prvih straneh z osnovnimi vzorci ustavite ... 250 pletenih vzorcev Pletenje.

Vsak izmed 250 vzorcev je predstavljen s fotografijo izdelka, shemo pletenja, natanËnimi navodili in predlo-gom za prejo. Dodan je tudi nasvet, kako lahko predstavljeni vzorec ... Izbor knjižnih novosti in uspešnic Preja, 250-300 g.

POVEZANE KNJIGE