Zgodbe za lahko noč za uporniške punce

Zgodbe za lahko noč za uporniške punce - Francesca Cavallo, Elena Favilli | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Francesca Cavallo, Elena Favilli
DIMENZIJA
3,9 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe za lahko noč za uporniške punce.pdf
ISBN
8450135585742

OPIS

Kaj če se princesa ne bi poročila s princem na belem konju, ampak bi postala astronavtka? Kaj če polsestri ne bi bili ljubosumni, ampak prijazni in spodbudni? Kaj če bi kraljestvu v resnici vladala kraljica? In kaj če deklica kdaj ne bi bila ‘pridna’?Odgovori na vsa ta vprašanja se skrivajo v čudovitih Zgodbah za lahko noč za uporniške punce, knjigi s stotimi zgodbicami, ki pripovedujejo o življenju stotih izjemnih žensk. Amelia Earhart, Serena Williams, Ada Lovelace, Astrid Lindgren, Elizabeta I., Malala Jusafzaj, Florence Nightingale, Coco Chanel, Julia Child, Lella Lombardi ... in še devetdeset drugih fascinantnih osebnosti ženskega spola iz preteklosti in sedanjosti.

DAHL, R.: Veliki dobrodušni velikan/Charlie in tovarna čokolade/Charlie in veliko stekleno dvigalo/Matilda … Pri založbi Učila je v prevodu Maje Kogej izšla knjiga Zgodbe za lahko noč za uporniške punce. Avtorici Elena Favilli in Francesca Cavallo sta denar za nastanek knjige zbrali na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Elena Favilli in Francesca Cavallo: Zgodbe za lahko noč za uporniške punce, Učila. 2.

POVEZANE KNJIGE